Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 


Welkom bij Reiki- en Massagepraktijk Leersum. De praktijk die in 2009 is ontstaan uit de wens mensen te ondersteunen in het terugkomen bij zichzelf. Mijn naam is Annemieke Haks en naast deze praktijk werk ik met veel plezier als beleidsadviseur bij een welzijnsstichting in Almere.

Contact

Reiki

In 1998 kwam ik in aanraking met mijn spirituele leraar Gurumataji. Gurumataji bood reiki aan en nog hetzelfde jaar heb ik mijn reiki I inwijding gehad. Prachtig vond ik dat, dat ik mezelf zoveel rust en heling kon geven door mezelf elke dag reiki te geven. Het jaar erop kreeg ik mijn reiki II inwijding en door de reiki, maar ook door de bewustzijnscolleges en meditaties die ik bij mijn spirituele leraar volgde, kwam ik steeds meer aan bij mezelf. In 2004 heb ik na een intensief trainingsjaar mijn reikimastergraad behaald. De nog intensere reiki energie heb ik in eerste instantie gebruikt voor mijn eigen spirituele ontwikkeling, totdat de wens in 2009 ontstond om reiki ook door te mogen geven aan anderen en mijn spirituele leraar me hierin stimuleerde. Reiki is nog elke dag een belangrijk onderdeel van mijn leven. 

 

Massage

Al van jongs af aan heb ik interesse gehad in het geven van massages. De rust, ontspanning en het bij jezelf aankomen die ze teweeg kunnen brengen, heb ik altijd prachtig gevonden. Dat zoiets eenvoudigs als het ontvangen van een massage dát teweeg kan brengen. Op mijn vele reizen door India heb ik verschillende massagecursussen gevolgd. Op aanraden van mijn spirituele leraar Gurumataji ben ik in 2015 naast het geven van reiki ook massages gaan geven. De massages die ik geef zijn ontspanningsmassages, omdat ik gemerkt heb dat die het beste bij mij passen. Zodoende geven ze ook de beste uitwerking bij degene die ik masseer. Massages geef ik vanuit mijn gevoel en intuïtie.

In mijn leven heb ik vele massages mogen ontvangen die me altijd erg bij mezelf hebben gebracht. Mijn ervaring is dat de rust en overgave van degene die masseert minstens zoveel effect hebben op de ontspanning als de technieken zelf. Hoe ik zelf in de rust en overgave blijf, is door wekelijks meditatie- en bewustzijnsavonden en weekenden te volgen bij mijn spirituele leraar. Zeer dankbaar ben ik dat ik daaruit zoveel rust en overgave haal, zodat ik deze weer door mag geven in de reiki en de massages. Juist omdat ontspanning en bij jezelf blijven in deze hectische maatschappij zo belangrijk zijn.

 
 
Copyright © 2021 Reiki en massagepraktijk Leersum
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren