Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

 

Reiki


Reiki is een geneeswijze afkomstig uit Japan. Het bestaat uit de karakters 'Rei' wat Zon betekent en 'Ki' wat Kracht betekent. Reiki wordt vertaald als Universele Levensenergie. Van nature kan iedereen energie via de handen doorgeven, het is zo oud als de mensheid. Het wordt in het dagelijks leven vaak onbewust gebruikt door bijvoorbeeld de hand te leggen op de knie van een kind dat gevallen is. In de loop der tijd zijn onze energiekanalen als het ware dichtgeslibd door verkeerde leefgewoonten zoals stress, piekeren en verkeerd eten.

REIKI VOLGENS HET DR. USUI SYSTEEM
Dr. Usui heeft aan het begin van de vorige eeuw herontdekt hoe Reiki doorgegeven kan worden. De Reiki die ik geef is afkomstig van de traditie van Dr. Usui en heet dan ook "Reiki volgens het Dr. Usui systeem van natuurlijk genezen".

REIKI PRINCIPES

  • Wees juist vandaag niet geërgerd
  • Maak je juist vandaag geen zorgen
  • Eer je leraren, je ouders en de ouderen
  • Verdien je brood eerlijk
  • Wees dankbaar tegenover alles wat leeft

Contact

 
 

Reiki behandelingen

Reikibehandelingen werken rustgevend en genezend. Fysieke of emotionele pijn kan worden verzacht of weggenomen. Door de handen op het lichaam te leggen gaat de energie stromen. De energie doet zijn werk zoals dat voor de ontvanger van Reiki goed is. Door Reiki te ontvangen voel je je rustiger en helderder. Ook onverwerkte ervaringen kunnen verwerkt worden. En jezelf Reiki geven, betekent een goed contact opbouwen met jezelf.

Tarieven
Om een reikibehandeling te ontvangen, kun je contact met me opnemen. Tijdens een reikibehandeling lig je met je kleding aan op een tafel en leg ik mijn handen elke 5 minuten op een andere plek op je hoofd, borst, buik of rug. Indien gewenst met een rustig muziekje. Een reikibehandeling duurt een uur en kost € 55.

 

Reiki Cursussen

Tijdens een Reikicursus krijg je vier initiaties waardoor blokkades in de energiebanen verwijderd worden en de energie weer beter kan stromen. De verbindingen met de genezende energie worden zo hersteld. Na één initiatie is het al te voelen, doordat de handen warm worden en gaan tintelen. De energie kun je doorgeven aan jezelf, maar ook aan anderen.

Reiki I en Reiki II
Reiki I is voornamelijk bedoeld voor jezelf. Als je Reiki II hebt, kun je de energie ook aan anderen door gaan geven. De basis van het Dr. Usui systeem is de behandeling van jezelf. Hierdoor wordt je weerstand verhoogd en komt er meer rust in je leven. Ook kun je inzichten krijgen in bepaalde aspecten van je leven. Als er ziekten of spanningen zijn, heb je altijd de warme, liefdevolle energie van je eigen Reikihanden die kunnen verlichten. Iedereen kan een Reikicursus volgen. Je hoeft hiervoor geen speciale gaven te bezitten. Openstaan om Reiki te willen ontvangen en door te geven, is voldoende.

Tarieven
Reiki I

Een reikibehandeling ontvangen is fijn, maar het allerfijnst is als je je eigen handen wanneer je maar wilt kunt gebruiken om jezelf reiki te geven. Om dat te kunnen, kun je je opgeven voor een reiki I weekend. In dat weekend stemt de reikimaster je af op de reiki energie. Reiki I wordt gegeven op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 15.00 uur en kost € 160. 

Reiki II 

Een reiki II inwijding verdiept de reiki die je aan jezelf kunt geven, maakt reikibehandelingen op afstand geven mogelijk en maakt het mogelijk reiki aan anderen te geven. Reiki II wordt gegeven op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 15.00 uur en kost € 500.

 
Copyright © 2021 Reiki en massagepraktijk Leersum
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren