Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Massage

Ontspanningsmassages werken helend op lichaam en geest. Door een massage te krijgen kunnen spieren die vastzitten tot ontspanning komen. Massages hebben ook een ontgiftende werking op het lichaam. De ontspanningsmassages die ik geef worden gegeven met etherische oliën met allerlei lekkere geuren zoals lavendel, roos of mandarijn. Bij aanvang kies je een olie die bij je past. Door de geur van de olie, de rustgevende muziek en de massage kom je tot een diepe rust; niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Aan het begin kun je aangeven welke spieren in jouw lichaam het hard nodig hebben tot ontspanning te komen. De massages geef ik vanuit mijn gevoel en intuïtie.

Contact

 

Uitsluitend vrouwen

Tijdens mijn opleiding in India raakte ik bekend met de Indiase gewoonte om mannen door mannen te laten masseren en vrouwen door vrouwen. Ik heb deze gewoonte overgenomen, omdat ik geloof in de filosofie erachter en omdat ik heb gemerkt dat gemasseerd worden door iemand van hetzelfde geslacht een diepere overgave en ontspanning tot gevolg heeft. Ik masseer zodoende slechts vrouwen.

Tarief
Je kunt een afspraak maken om een ontspanningsmassage te ontvangen of me een belletje geven als je dat fijn vindt. Een behandeling duurt 1 uur, wordt gegeven in alle rust, met zachte muziek aan en kost € 55. 

Momenteel kan ik i.v.m. fysieke klachten helaas geen reiki of massages geven.

 
 
Copyright © 2021 Reiki en massagepraktijk Leersum
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren